آموزش آشپزی

املت پیتزا

املت پیتزا
مواد لازم:
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سوسیس: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
قارچ: ۱۰۰ گرم
کره: یک قالب کوچک (۵۰ گرم)
فلفل سبز: ۱ عدد
جعفری، ریحان، نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه:
کره را در ماهیتابه بریزید و شعله ی ملایم را روشن کنید، یک قاشق روغن بریزید که کره نسوزد. گوجه فرنگی خرد شده را در کره بریزید تا سرخ شود. در ماهیتابه ای دیگر، قارچ و سوسیس خرد شده را سرخ کنید و به گوجه فرنگی اضافه کنید. فلفل سبز ریز شده را نیز در انتها به مواد بالا اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه تخم مرغها را با چنگال بزنید و ادویه ها و جعفری و ریحان خرد شده را به تخم مرغ اضافه کنید.
مایه تخم مرغ را روی مواد سرخ شده ی املت بریزید (کمی از مواد سرخ شده را میتوانید برای تزئین روی املت نگه دارید). بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی بسته شد، پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و بگذارید پنیر آب شود.
نوش جان ❤
در این املت می توانید به جای گوجه تازه از گوجه خشک استفاده کنید. برای تهیه ی گوجه خشک به وبسایت یا پیج اینستاگرام آیزادفود سر بزنید.




برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن