آموزش شیرینی پزی

بامیه

بامیه
مواد لازم:
آرد: ۱ پیمانه
آب: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
شربت بار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ پنس
وانیل شکری: نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه شربت بار :
شکر: ۲ پیمانه
آب: ۱ پیمانه
گلاب: ۱/۴ پیمانه
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز: یک قاشق غذاخوری سر پر

طرز تهیه بامیه:
ابتدا آب، شربت بار، روغن و نمک را داخل ظرفی ریخته، و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. زمانی که جوش های ریزی روی سطح آب آمد، تمام آرد را یک جا اضافه کرده و سریع شروع به همزدن میکنیم تا آرد جمع شود ( حتماً روی حرارت کم باشد ).
با پشت قاشق خمیر را در داخل ظرف پخش میکنیم، تا زمانیکه از روی حرارت برداشته بایستی مدام اینکار را انجام بدهیم. تقریباً یک ربع طول میکشد. بعد اجازه داده خمیر در دمای محیط آشپزخانه سرد شود. بعد از اینکه خمیر سرد شد، تخم مرغ اول را اضافه کرده و با دست‌ خوب هم میزنیم. زمانیکه خمیر سفت شد، مجدداً تخم مرغ دوم و وانیل را اضافه و هم زده تا خمیر خودش را جمع کند (حدود ۵ دقیقه باید هم بزنیم ).
برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست. که ماسوره را داخل قیف قرار داده و بعد خمیر را داخل قیف میریزیم، سپس با قیچی آشپزخانه به اندازه لازم برش میدهیم. در یک ظرف به مقدار لازم روغن ریخته، و بامیه ها را سرخ میکنیم. برای سرخ کردن بامیه روغن نباید داغ باشد. پس در همان اول داخل روغن سرد ریخته و حتماً با حرارت کم سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها، همان طور داغ داخل شربت بار ولرم ریخته تا شهد در بامیه ها نفوذ کند.
طرز تهیه شربت بار:
ابتدا شکر، آب و گلاب را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم، تا زمانیکه شکر کاملاً حل شود. سپس زعفران و گلوکز را اضافه کرده و اجازه داده حدود ۳ الی ۴ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
آبلیمو را اضافه کرده و بعد از یک الی دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم. شربت بار آماده است.
نکته: بامیه ها را به مدت ۲ دقیقه در شربت ولرم میریزیم. بیشتر از ۲ دقیقه باعث خمیر شدن بامیه ها میشود.
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن