آموزش شیرینی پزی

برشتوک شکلاتی

شیرینی”برشتوک شکلاتی”

مواد لازم:
آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم
کره یا روغن جامد: ۸۵ گرم
پودر قند: ۷۵ گرم
هل ساییده: ۱/۲ قاشق چایخوری
شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
آرد نخودچی را الک کرده، سپس در تابه ای میریزیم و روی حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس کره یا روغن آب کرده را اضافه کرده و هم میزنیم تا کره به خورد آرد برود. تابه را از روی حرارت برمیداریم، پودر قند و هل ساییده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا مایه خمیر مانندی بدست آید. شکلات تلخ را خرد کرده و ۲/۳ شکلات را در ظرفی ریخته و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش) ذوب میکنیم. باقیمانده خرده های شکلات را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکلاتها آب شده و یکدست شوند . شکلات را در قیف یکبار مصرف ریخته و نوک قیف را قیچی میکنیم، و به اندازه نیم سانت قالبها را با شکلات ذوب شده پر کرده، و قالب شکلات را ۱۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا شکلات بسته شود. سپس قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پِرِس میکنیم. قالب ها را برای نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم تا خنک شوند. سپس از فریزر خارج کرده و به راحتی از قالب جدا میکنیم.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن