آموزش آشپزی

برنج سرخ شده یا استامبولی به سبک اندونزیایی

طرز تهیه برنج سرخ شده یا استامبولی به سبک اندونزیایی
برنج پایه غذاهای اندونزیایی است و در همه ی وعده های غذایی سرو میشود و اهمیتش به اندازه نان است در سفره ی ایرانی.
در اندونزی انواع مختلفی از برنج با روش های مختلف طبخ میشود. یکی از ساده ترین و سریع ترین غذای برنجی اندونزیایی برنج سرخ شده است که البته به تعداد مردم اندونزی دستور پخت دارد. ما در اینجا برنج سرخ شده با مرغ و سبزیجات را آموزش می دهیم.
مواد لازم ( برای ۴ نفر)
برنج پخته شده و سرد : ۴ فنجان
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن : ۸ قاشق غذا خوری
پیاز : ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
هویج : ۱ عدد
سینه مرغ پخته و خرد شده : ۱ عدد کوچک
کلم: یک عدد کوچک
سس کچاپ شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند: یک قاشق
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به میزان دلخواه
روش پخت:
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید. وقتی طلایی شد سیر خرد شده را هم اضافه کنید. بعد از یک دقیقه بخشی از آن را برای تزئین بردارید. هویج، کلم و سینه مرغ خرد شده را به ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی تفت بخورد اما لازم نیست کاملا پخته شوند. در این مرحله میتوانید تخم مرغ ها را به ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید که شبیه املت خواهد شد. سپس برنج را اضافه کنید و با سس ها و نمک و ادویه چند دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید.
برای سرو غذا، اگر تخم مرغ ها را در مرحله قبل اضافه نکردید می توانید در این مرحله به صورت نیمرو طبخ کنید و روی غذا قرار دهید و با سس، سبزیجات و پیاز داغ تزئین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن