آموزش شیرینی پزی

حلوای شیر عسلی

حلوای شیر عسلی
مواد لازم:
آرد: یک و یک دوم پیمانه
روغن مایع: ۶۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
شکر: نصف پیمانه
شیرعسلی: ۳۰۰ گرم
شیر: ۱ پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
پودر هل: ۲ قاشق چایخوری
خلال پسته و خلال بادام: برای تزئین

طرز تهیه:
در ابتدا شهد حلوا را آماده می کنیم.
شیر را به همراه شیرعسلی، شکر، گلاب و مقداری پودر هل روی شعله قرار داده تا زمانی که شکر کامل حل شود، و بعد از روی حرارت بر می داریم.
آرد را الک کرده، و در ظرفی روی شعله گذاشته و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. روغن و کره را اضافه کرده و دوباره آرد را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کرده، و به رنگ طلایی دربیاید. سپس مایع شهد (شیر عسلی) را به مواد اضافه کرده و مکرر هم می زنیم تا به اصطلاح حالت گهواره ای پیدا کرده و از ظرف جدا شود.
تا زمانی که حلوا داغ است، داخل قالب سیلیکونی ریخته و خوب با دست فشار داده و در یخچال می گذاریم، تا کامل سفت شود. بعد از آنکه کاملاً سفت شد، از قالب درآورده و داخل ظرف سرو برمی گردانیم.
نکته: این حلوا بسیار مقوی و مناسب سفره های افطار شما عزیزان است.
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن