آموزش شیرینی پزی

حلوا هویج

حلوا هویج
مواد لازم:
هویج: نیم کیلو پخته و پوره شده
آرد سفید: ٣/۴ پیمانه
آرد برنج: ١/۴ پیمانه
شکر: ١ پیمانه
روغن یا کره: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
هل: ۴ دانه

طرز تهیه:
ابتدا آرد را الک می کنیم و حدودا ١٠ تا ١۵ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا بوی خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ ندهد، سپس شکر و روغن رو اضافه میکنیم و مدام هم زده تا شکر حل شود.
زعفران را دم میکنیم و هل را نیز در زعفران میریزیم تا عطرش پخش شود.
در انتهای طبخ، هویج و گلاب و زعفران را اضافه کرده ومدام هم میزنیم تا بافتی لطیف و شفاف پیدا کند و از دیواره ظرف جدا شود.
از روی حرارت بر میداریم و مقداری در تابه تکان می دهیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و تزیین میکنیم.
نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن