آموزش شیرینی پزی

حلوا

حلوا
آرد سفید: ۱ پیمانه
شیر خشک قنادی: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
آب: ۱ پیمانه
شکر: ١ پیمانه
گلاب: ١ پیمانه
زعفران دم کشیده، هل و کره: به مقدار لازم

طرز تهيه:
آب و شکر را مخلوط کرده و روی گاز میگذاریم، وقتی شکر حل شد شعله را خاموش کرده تا شربت سرد شود.
آرد سفید را تفت داده تا رنگ آرد عوض شود و کنار گذاشته تا آرد خنک شود ( آرد بايد كاملا خنک شود، به دلیل آنکه اگر به آرد داغ، شير خشک اضافه كنيم شير مي سوزد ). شیر خشک و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و به آرد سرد شده اضافه میکنیم. سپس روغن را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد از آن همه مواد را با هم کامل مخلوط کرده و شعله را روشن میکنیم. با شعله متوسط مدام هم میزنیم که کاملاً رنگ آرد تغییر کند وقتی به رنگ دلخواه در آمد، شعله را خاموش کرده، پودر هل را اضافه میکنیم و می گذاريم تا آرد کامل سرد شود. ١ ساعت كنار گذاشته و گاهی، هم زده تا زیر و روی آرد کامل سرد شود. بعد از سرد شدن شربت، گلاب و زعفران را اضافه کرده و شعله را روشن میکنیم. با شعله کم حلوا را هم زده تا گلوله های داخل حلوا کامل باز شده و حلوا کمی سفت و از ظرف جدا شود. سپس كمی كره اضافه كرده و خوب هم میزنیم و در آخر در ظرف مورد نظر ريخته و تزئين میكنیم.
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن