آموزش آشپزی

حلیم ماش نارگیلی

طرز تهیه حلیم ماش نارگیلی
به نظرتان چه صبحانه ای هم برای یک صبح سرد زمستانی و هم برای شروع یک روز گرم تابستانی مناسب است ؟
اگر فکر می کنید غیر ممکن است به دستور تهیه این صبحانه اندونزیایی نگاهی بیاندازید.
مواد لازم :
ماش: یک پیمانه
شیر نارگیل: دو پیمانه
شکر: یک پیمانه
پودر نارگیل : به مقدار لازم ( برای تزئین)
نمک: سر قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ماش را از شب قبل خیس کنید. این کار باعث می شود حبوبات سریعتر بپزند. ماش ها را داخل قابلمه بریزید و به اندازه دو بند انگشت بالاتر از سطح ماش ها، آب اضافه کنید.به مقدار بسیار کم نمک اضافه کنید. سپس قابلمه را روی شعله قرار دهید و اجازه بدهید ماش ها کاملا بپزند به طوریکه پوسته شان باز شود اما کاملا له نشوند و آب آنقدر تبخیر شود که از سطح ماش ها پایین تر قرار بگیرد. سپس شکر و شیرنارگیل را اضافه کنید و اجازه بدهید به اصطلاح جا بیافتد. میتوانید شکر را در مرحله سرو و با توجه به ذائقه خودتان اضافه کنید. صبحانه زمستانی-تابستانی ما آماده است!
اگر با خودتان می گویید این غذای گرم مناسب تابستان نیست، نگران نباشید! راه حل این است که در مرحله سرو یخ اضافه کنید یا حلیم را چند ساعتی در یخچال قرار دهید. مردم اندونزی با میکس کردن و اضافه کردن یخ و شیرنارگیل بیشتر این حلیم را به عنوان نوشیدنی نیز استفاده می کنند.
صبح پرانرژی و دلپذیری داشته باشید❤

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن