آموزش آشپزی

خورش به آلو

طرز تهیه خورش به آلو
مواد لازم:
گوشت (گوسفندی): ٤٠٠گرم
بِه: ۳عدد متوسط
پياز: ١ عدد
آلوبخارا: به دلخواه (۱۰ تا ۱۵ عدد)
زعفران، زردچوبه، نمک و آبلیمو: به میزان دلخواه

طرز تهیه:
بِه ها را بشوبید و با پوست به صورت قطعه های نگینی خُرد کنید. قطعه ها متوسط و کم ضخامت باشند. روی بِه ها آب بریزید و بگذارید در قابلمه ای آرام بپزد.
پیازها را نگینی خرد کنید و در قابلمه با چند قاشق روغن تفت دهید. سپس گوشتها را اضافه کنید و پس از تغییر رنگ گوشت، زردچوبه و نمک را اضافه کنید. شعله را کم کنید و درقابلمه را بگذارید تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزد.
بِه پخته شده را به گوشت اضافه کنید و زعفران را بریزید. و بگذارید خورش جا بیفتد.
یک ربع مانده به پايان پُخت، آلوهاي شسته شده را اضافه كنيد (میتوانید از آلوی تازه یا خشک استفاده کنید).
خورش به آلو، ملس و شیرین است.
نكته: میتوان در پايان پخت، یک قاشق سوپ خوري آبليمو به خورش اضافه كرد.
نكته: درصورت دلخواه یک قاشق شكر اضافه کنید.
خورش به آلو را همراه پلو میل کنید.
نوش جان ❤
برای تهیه ی آلوی خشک می توانید، به پیج یا وبسایت آیزادفود مراجعه کنید.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن