آموزش آشپزی

خورش ترش واش

طرز تهیه خورش ترش واش
غذای محلی گیلانی
(مناسب برای چهار نفر)
مواد لازم:
سینه یا ران مرغ: ۲ عدد
گشنیز، برگ چغندر و نعناع، جعفری، تره، برگ سیر و سبزی های معطر: نیم کیلو گرم
خالواش (در صورت وجود): ۱۰۰ گرم
رب آلوچه یا انار: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
گوجه فرنگی: ۲عدد
بادمجان: ۴ عدد
آبغوره یا آب نارنج: به میزان لازم
فلفل، نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا در ماهیتابه ای چند قاشق روغن بریزید و مرغ را با فلفل و زردچوبه تفت دهید. در همین حین سیرها را رنده کنید و همراه مرغ تفت دهید. سبزی‌ها را ریز خُرد کنید در قابلمه ای دیگر در روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن سبزی ها، مرغ و سیر را به سبزی‌ها اضافه و با آن مخلوط کنید. رب آلوچه يا انار را با آب رقیق کنید. سپس چهار لیوان آب روی مواد بریزید و اجازه دهید روی شعله ی کم به جوش بیاید.
تقریبا یک ساعت تا آماده شدن خورش فرصت دارید بادمجان ها را پوست بگیرید و در روغن سرخ کنید.
گوجه فرنگی ها را نیز از وسط برش دهید و سرخ کنید و دَه دقیقه مانده به سِرو، گوجه و بادمجانها را همراه با آبغوره یا آب نارنج به خورش اضافه کنید.
این غذا را می توانید با پلو یا نان میل کنید.
نوش جان ❤


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن