آموزش آشپزی

دلمه بادنجان بقچه ای



مواد لازم

بادنجان‌ شش عدد

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط یک عدد

جعفری خرد شده، نمک، فلفل‌سیاه و رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم

ماست و سیر برای تزئین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

بادنجانها را پوست کنده و ورقهورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفلسیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجهفرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم

.



برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن