آموزش آشپزی

دلمه کلم

طرز تهیه دلمه کلم
مواد لازم:
کلم بزرگ: ۱عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار: نصف پیمانه
برنج: ۱ پیمانه
لپه پخته: نصف پیمانه
سبزی دلمه: ۱ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران: به مقدار لازم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف لیوان

طرز تهیه:
ابتدا برگ های کلم را جدا می کنیم و در آب جوش با سه قاشق سرکه میگذاریم بپزد، کمی که نرم شد کافیست.
پیاز را با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم، رنگ پیاز که عوض شد گوشت چرخ‌کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
بعد ادویه ها و سبزی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت می دهیم.
سپس رب گوجه و رب انار را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
برنج رو جداگانه آبکش می کنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم. لپه ی از قبل پخته شده را هم می افزاییم.
قسمت های سفت وسط برگ کلم را جدا می کنیم، و از مواد بالا گذاشته و آن را میپیچیم.
در قابلمه ای پیاز را سرخ می کنیم و با دو قاشق رب گوجه و نمک تفت می دهیم، با کمی آب و سرکه و زعفران و شکر مخلوط می کنیم. دلمه ها را در همین قابلمه میچینیم و کمی از سُس بالا را روی دلمه ها میریزیم، و میگذاریم خوب پخته شوند.
نوش جان ♥


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن