آموزش آشپزی

سس سمبل (سس فلفل اندونزیایی)

طرز تهیه سس سمبل (سس فلفل اندونزیایی)
مواد لازم :
فلفل قرمز تند و تازه: ۴ عدد
سیر: ۳ حبه
پیاز: ۱ عدد
گوجه: ۴ عدد متوسط (با توجه به ذائقه)
نمک: به مقدار کم
شکر سفید: یک قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: یک قاشق چایخوری
یک اندونزیایی اصیل طریقه ی سَمبَل کردن فلفل را خوب می داند و در همه ی وعده های غذایی حتی صبحانه، جگر خود را آتش می زند!
طرز تهیه:
در اندونزی هاون های سنگی در هر آشپزخانه و رستورانی پیدا می شود چون ابزار مهم تهیه ی سس سمبل هستند. برای تهیه سس سمبل ابتدا فلفل ها را به همراه کمی نمک در هاون له کنید. سپس سیرها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید و به این ترکیب بیفزایید. همه مواد باید خوب با هم میکس و یکدست شوند. شکر را هم در پایان اضافه کنید. حالا سس باید پخته شود.
در اندونزی به ازای هر گوجه ی متوسط تا سه عدد فلفل استفاده می شود اما نسبت یک به یک، برای ذائقه ی ایرانی مناسب تر است. شما می توانید متناسب با ذائقه ی خود و میزان تندی فلفل ها، این نسبت را تغییر دهید.
در یک ماهیتابه کمی سیر و پیاز را در روغن تفت دهید. مقداری را برای تزئین جدا کنید. سس را به پیاز داغ اضافه کنید. اگر سس به اندازه کافی آب نینداخته است، کمی آب اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن شکر قهوه ای را هم اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه بدهید سمبل به آرامی بپزد. تغییر رنگ گوجه ها و غلیظ شدن سس، یعنی آماده است.
سس را در ظرف کوچکی سرو و با پیاز داغ تزئین کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن