آموزش آشپزی

سوپ سوتو

طرز تهیه سوپ سوتو
یا سوپ مرغ و جوانه گندم اندونزیایی
آدمهای سراسر دنیا دوست دارند تعطیلات آخر هفته را با یک صبحانه خاص و مقوی و کنار خانواده و دوستان شروع کنند. در اندونزی هم اگر صبح های یکشنبه به خیابان ها و بازارهای محلی بروید همه در حال خوردن سوتو هستند؛ یک سوپ کامل و مقوی هم خانواده ی حلیم و کله پاچه ی ایرانی! دوست دارید طرز پخت این سوپ خوشمزه را یاد بگیرید؟
مواد لازم برای ۴ کاسه سوپ :
سینه مرغ : ۲ عدد ( می توانید از ران یا سایر بخش های مرغ هم استفاده کنید)
جوانه ( گندم یا سایر دانه ها) : ۴ قاشق غذاخوری ( میتوانید مقدار بیشتری هم استفاده کنید)
علف لیمو: ۲ ساقه ( فقط بخش سفید استفاده شود)
کرفس : ۲ ساقه
پیاز قرمز کوچک : ۴ عدد
زنجبیل تازه : در ابعاد ۲ سانتی متر
سیر : ۶ حبه
گوجه فرنگی : یک عدد
نودل یا برنج پخته شده: ۲ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر گشنیز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا سینه ی مرغ را به همراه علف لیمو (نوعی پیازچه) و کرفس های خرد شده و ۲ لیتر آب سرد روی شعله قرار دهید. شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا آرام بپزد. بعد از بیست دقیقه اگر مرغ ها کامل پخته شدند از قابلمه خارج کنید و اجازه بدهید سرد شوند تا برای مرحله تکه تکه کردن
آماده شوند.
پیاز، سیر و زنجبیل را با هم میکس کنید و زردچوبه و پودر گشنیز و کمی نمک اضافه کنید.این ترکیب را در روغنی که کمی داغ شده است سرخ کنید. وقتی طلایی شد میتوانید گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید. سس و گوشت مرغ تکه شده را به قابلمه اضافه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه بدهید نیم ساعت بپزند.
برای سرو غذا ابتدا نودل یا برنج پخته شده و یا هر دو را داخل کاسه بریزید. سپس سوپ را اضافه کنید و با جوانه گندم، پیازداغ و سیرداغ تزئین کنید.
غذا حاضر است !می توانید این غذای خوشمزه اندونزیایی را با آبلیمو تازه و سُس سمبل میل کنید. طرز تهیه ی سس سمبل را قبلا آموزش داده ایم.
امیداورم از این سوپ مقوی و خوشمزه لذت ببرید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن