آموزش شیرینی پزی

شیرینی اتابکی یا ولیعهدی

🎁 شیرینی مخصوص عید نوروز

“شیرینی اتابکی یا ولیعهدی”
مواد لازم:
آرد: ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی: ۱۲۵ گرم
آرد برنج: ۱۲۵ گرم
روغن جامد صاف: ۲۲۵ گرم
پودر قند الک شده: ۱۷۵ گرم
هل ساییده: ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر قند را در پیاله ای ریخته و با همزن برقی با دور تند حدود ۱۰ دقیقه هم زده، تا کاملا مخلوط و کرم مانند شود. اواخر ۱۰ دقیقه هل را هم اضافه میکنیم.
سپس آرد الک شده را قاشق قاشق اضافه کرده و با سر خمیر گیرِ همزن، هم میزنیم تا خمیر لطیفی بدست آید. ممکن است یک الی دو قاشق از آرد اضافه بیاید، اگر مایل به تهیه شیرینی کاکائویی هستید، خمیر را نصف کرده و یک تا دو قاشق سوپ خوری پودر کاکائوی الک شده به یک قسمت از خمیر اضافه کرده، و ورز می دهیم تا خمیر شکلاتی شود. خمیر شکلاتی و سفید را جداگانه در کیسه فریزر گذاشته و حدود ۲ ساعت در محیط آشپزخانه در جای خنک استراحت می دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه فندق درشت برداشته و در دست گرد میکنیم. گلوله های خمیر را در قالب با کمی فاصله از هم چیده و روی خمیر را کمی فشار می دهیم.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و یک ربع زمان میدهیم تا فر گرم شود. سینی شیرینی ها را در طبقه وسط فر گذاشته و ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا شیرینی پخته شود. سپس سینی را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا شیرینی کاملا سرد شود. بعد از سرد شدن شیرینی ها آن ها را در ظرف میچینیم وگرنه پودر‌ میشوند.
نکته: میتوان خمیر را پهن کرد و با کاتر دلخواه برش زد و بعد در سینی فر قرار داد.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن