آموزش شیرینی پزی

شیرینی برنجی

“شیرینی برنجی”
مواد لازم:
آرد برنج الک شده: ۱۸۵ گرم
پودر قند: ۴۵ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
گلاب: ۱/۵ قاشق غذاخوری
روغن جامد قنادی و کره: ۹۵ گرم
پودر هل: نصف قاشق چای خوری
زعفران آب شده غلیظ: به مقدار لازم
طرز تهیه:
روغن جامد و کره را در محیط آشپزخانه گذاشته تا به دمای محیط برسند، یعنی کمی نرم شده باشند. سپس به همراه پودر قند، با همزن حدود تقریبا ۱۰ دقیقه هم زده تا سبک و پوک شوند. تخم مرغ و گلاب رو هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم که همه ی مواد مخلوط و یکدست شوند. در این مرحله هل را اضافه کرده و کمی هم میزنیم. قبل از اضافه کردن آرد، میتوانیم مواد را تقسیم کرده و به یک قسمتش زعفران بزنیم.(زعفران اصلا آبکی نباشد)
آرد الک شده را اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم. این شیرینی ها را نباید زیاد ورز داد به دلیل آنکه، روغن میندازند، و شیرینی‌ها خراب میشوند، فقط در حدی که همه مواد با هم ترکیب و مخلوط شوند و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
خمیرها را داخل ظرف در دار یا کیسه فریزر ریخته و در محیط آشپزخونه جایی که گرم نباشد، به مدت ۴ یا ۵ ساعت قرار میدهیم.
بعد از این زمان دوباره خمیر را کمی ورز داده و به اندازه گردو گرد میکنیم و داخل سینی فر که کف آنرا کاغذ روغنی انداخته ایم میگذاریم، و مُهر شیرینی برنجی را روی شیرینی ها زده و کمی فشار میدهیم. (هر بار مُهر را زده داخل آرد که به شیرینی نچسبد) و تخم خرفه هم کمی روی شیرینی ها میپاشیم. فر را از قبل گرم کرده و شیرنی ها را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
نکته: رنگ شیرینی تیره نشود.
نوش‌جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن