آموزش شیرینی پزی

شیرینی میکادو

“شیرینی میکادو”

مواد لازم :
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۶۰ گرم
پودر کاکایو: ۲ قاشق سوپ خوری
نان میکادو: ۴ ورق
طرز تهیه:
برای شروع کار، ابتدا آرد را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم، و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت میدهیم، به اندازه ای که بوی خامی آرد و یک مقدار هم سفیدی آرد گرفته شود. روغن مایع را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایه یکدست شود.
سپس کره و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و دوباره کمی هم زده تا بوی خامی کره هم گرفته شود و بعد از آن، از روی حرارت برمیداریم و پودر قند را اضافه کرده، و خوب هم میزنیم تا شکر داخل مواد حل و جذب شود.
مواد را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم. هنگامی که موادمان گرم هستند، روی یک لایه نان یک قسمت از مواد ریخته و صاف میکنیم و بعد لایه نان بعدی را قرار میدهیم و اندکی با دست روی آن فشار می دهیم، تا به مواد بچسبد و به همین شکل تا لایه ی آخر نان ادامه میدهیم. سپس حدود یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
نکته: قبل از برش دادن میتوان در صورت تمایل شکلات ذوب شده روی سطح نان ریخته، و بعد از آنکه شکلات خودش را گرفت به شکل دلخواه برش میدهیم و اگر هم خواستیم با پودر پسته و پودر نارگیل و کنجد و… میتوان تزئین کرد.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن