آموزش شیرینی پزی

شیرینی ناپلئونی

“شيرينی ناپلئونی”
مواد لازم:
آرد کاملا سفید: ۳۰۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
جوهرلیمو: یک دوم قاشق چایخوری وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آب خنک: یک فنجان
طرز تهیه خمیر هزارلا:
برای تهیه خمیر هزارلا ابتدا در کاسه بزرگی آرد را ریخته و، وسط آن را گود میکنیم، در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کرده و آن را به آرد اضافه میکنیم تا خمیر صاف و یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت می گذاریم بماند تا جا بیفتد.
روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای می دهیم. چهارگوش خمیر را روی کره کشیده و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کرده تا کره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا زده و در جای خنک گذاشته، و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز میکنیم و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار داده و شش لا، تا میزنیم و در جای خنکی گذاشته و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کرده و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته میکنیم و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن میکنیم.
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی:
خمیر هزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر ۵/۱ تا ۱ سانتی متر باز كرده و در سینی فر میچینیم و آن را در وسط پنجره فر روی درجه ۴۰۰ درجه فارنهایت، مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کرده و بپزند.
بعد از پخت، خمير را از وسط برش زده و به دو قسمت تقسيم ميكنيم، خامه قنادی را فرم داده و بين لايه ها را خامه قنادي ميزنيم . روي شيريني ها را با پودر قند و پودر پسته تزئين ميكنيم.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن