آموزش شیرینی پزی

شیرینی نخودچی

شیرینی “نخودچی”
مواد لازم:
آرد نخودچی: ۵۰۰ گرم
پودر شکر یا پودر قند: ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۵۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
پودر قند و روغن را در ظرفی ریخته و حدود دو دقیقه با همزن برقی هم میزنیم، بعد از دو دقیقه هم زدن، پودر هل را هم اضافه کرده و هم میزنیم تا کرم رنگ شود. سپس آرد نخودچی الک شده را اضافه کرده و هم میزنیم تا آرد به خورد روغن برود و با دست، خمیر را ورز میدهیم تا جمع شود، از ورز دادن زیاد خمیر جداً خودداری کنید چون نرم شده و به روغن میافتد. خمیر را هم میتوانیم فوراً قالب زده و یا برای یک تا دو ساعت در کیسه فریزر در جای خنک استراحت بدهیم و سپس قالب بزنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شروع به قالب زدن شیرینی ها میکنیم.
خمیر را در یک سینی و با دست، پهن میکنیم. قطر خمیر را با کاتر گل پنج پر، یا هر قالب دلخواه اندازه میزنیم، سپس قالب را در آرد برنج زده و تکان میدهیم و شروع به قالب زدن میکنیم. گل های قالب زده را با فاصله ی کم در سینی فر چیده و روی هر شیرینی را با یک تکه خلال پسته یا مقداری پودر پسته و یا زعفران غلیظ دم کرده تزیین میکنیم.
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد و در طبقه وسط فر قرار میدهیم. بستگی به میزان حرارت فر از یک ربع تا بیست و پنج دقیقه زمان میدهیم تا شیرینی ها پخته شوند. مراقب شیرینی ها باید باشیم که زیاد پخته نشوند و زیر شیرینی ها تیره نشود.
سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا گرمای‌ شیرینی ها کامل برود و به‌ اصطلاح ولرم شوند. شیرینی ها را خیلی با احتیاط در ظرف مورد نظر چیده و اجازه میدهیم کاملا خنک شوند.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن