آموزش شیرینی پزی

شیرینی پفکی گردویی

“شیرینی پفکی گردویی”
مواد لازم:
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱ پیمانه
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
گردو خورد شده: ۱ پیمانه
آرد: ۱ تا ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در ابتدا فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گذاشته تا گرم شود.
زرده و وانیل را با همزن کمی هم زده، سپس در چند مرحله پودر قند را اضافه میکنیم. آنقدر هم میزنیم که سفید و پوک شود، در آخر آرد و گردو را اضافه کرده و به مقدار کمی هم میزنیم. کف سینی فر، کاغذ روغنی می اندازیم.
در این مرحله ۲ قاشق چایخوری از مواد برداشته و با فاصله داخل سینی میریزیم، (خمیر نه سفت باشد نه شل جوری باشد که به راحتی از قاشق جدا شود). میتوانیم کمی خلال پسته هم روی مواد بریزیم.
سینی را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر گذاشته(به هیچ وجه نباید رنگ این شیرینی ها عوض شوند به دلیل آنکه اگر زیاد داخل فر بمانند میسوزند)،
وقتی پف کرد و روی شیرینی ها خشک شد آماده هستند.
فر را خاموش کرده اما در فر را به هیچ وجه باز نمیکنیم و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه میگذاریم تا بماند. بعد از آن که از فر خارج کردیم اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود.
نکته: این شیرینی باید سرد شود حتی بگذارید یک روز بماند بعد میل بفرمایید.
نکته: از شکر هم میتوان استفاده کرد ولی پودر قند لطیف ترش میکند.
نکته: گردو هم اندازش سلیقه ای هست و میتوانید کمترش کنید.
نکته: آرد هم کمک میکند مواد منسجم تر شود.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن