آموزش آشپزی

طرز تهیه آش داش کلم تبریزی

طرز تهیه آش داش کلم تبریزی

آش داش کلم تبریزی آشی است که با کلم قمری تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. آش داش کلم که به لپه لی آش یعنی آش لپه نیز معروف است، یکی از آشهای سنتی و اصیل شهر تبریز است. به علت کلسیم بالای موجود در کلم قمری و اینکه آش تبریزی اصیلی است این آش به صورت سنتی تند و فلفلی تهیه می شود.

آش داش کلم تبریزی

مواد لازم برای آش داش کلم تبریزی
۵-۶ نفر
۶۰۰ گرم سبزی فقط تره و جعفری
۲ عدد کلم قمری متوسط
۱ عدد پیاز بزرگ
۱/۴ پیمانه لپه
۱/۳ پیمانه برنج
۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
۱ لیوان آب قلم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع داغ و پیاز داغ کشک برای تزئین

طرز تهیه آش داش کلم تبریزی

برنج را با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.
کلم‌ها را نگینی کرده و آنها را نیز سرخ کنید.
لپه را نیم پز کنید.

در قابلمه بزرگی ۱ لیتر آب را به همراه آب قلم جوش آورید.سبزی و لپه و برنج و کلم سرخ شده و گوجه نگینی را داخل قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزد.

بعد از ۱ ساعت یک قاشق از پیاز داغ و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید و بگذارید تا آش جا بیفتد.
سپس آش را با نعناع داغ و پیاز داغ و کشک تزئین بفرمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن