آموزش آشپزی

طرز تهیه آش شیر اردبیل

طرز تهیه آش شیر اردبیل

آش شیر اردبیل از آش های محلی این استان می باشد که بسیار راحت تهیه می شود و در واقع جزو آش های شیرین به حساب می آسد و بسیار خوشمزه می باشد.

آش شیر اردبیل

مواد اولیه آش شیر اردبیل :

شیر ۱ لیتر
گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
نخود ۶۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش بی ‏دانه جهت تزیین
گردو جهت تزیین
بادام جهت تزیین

طرز تهیه آش شیر اردبیل :

  1. گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید.
  2. تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.
  3. سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
  4. در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.
  5. در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
  6. در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می‏ شود.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن