آموزش آشپزی

طرز تهیه سالاد بوقلمون

طرز تهیه سالاد بوقلمون

سالاد بوقلمون یک سالاد مجلسی تمام عیار است که با گوشت پخته شده بوقلمون تهیه می گردد و جزو سالادهای مدیترانه ای است که بسیار پر ویتامین است.

سالاد بوقلمون

مواد لازم سالاد بوقلمون :

سبزی مخلوط شده سالادی
یک دوم پیمانه
برگ ریحان خرد شده
یک فنجان
سینه بوقلمون ورق شده(حدود۱ تا ۷ مثقال)
سه چهارم پیمانه
فلفل کبابی آماده شده
یک شیشه کوچک
زیتون کلاماتا چهار مثقال
گوجه کوچک نصف شده
یک دوم سبد
اوکادو متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد
پنیر پیتزا به دلخواه چهار مثقال

چاشنی سالاد بوقلمون :

سرکه
دو قاشق سوپ خوری
روغن زیتون پاک
دو قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه
برای طعم دادن به غذا

بیشتر بخوانید: “بهترین روش “پخت بوقلمون”

طرز تهیه :

۱- سبزی سالاد را شسته و بگذارید تا خشک شود. بهتر است که در یک آبکش آب آن را بگیرید.

۲- سبزیجات و بقیه مواد اولیه را به طور مساوی در چهار ظرف تقسیم کنید.

۳- سرکه ، روغن ، نمک و فلفل را سریع مخلوط کنید و روی سالاد بچکانید.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن