سالاد پانزانلا یک سالاد ایتالیایی بسیار خوشمزه می باشد که تکه های نان تست به آن ترکیب بی نظیری می بخشد و بسیار سریع آماده می شود .
مواد لازم :
نان تست مكعبيشده
۳۰۰گرم
سركه بالزاميك
دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون
پنج قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زیتون بی دانه
به ميزان لازم
پیشنهاد می شود
گوجهفرنگي درشت خردشده
۷۰۰ گرم
خيار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک
از هر کدام يك عدد
سیر
یک حبه
طرز تهيه سالاد پانزانلا:
يك سالاد خوشمزه و سالم كه در ايتاليا پرطرفدار است و مطمئنم كه شما هم از آن خوشتان ميآيد. ابتدا نانها را داخل فر ميگذاريم تا برشته شود. در ظرف گودي تمام مواد را با هم مخلوط كرده رويش را با سلفون ميبنديم و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال ميگذاريم تا طعمها با هم آميخته شود.
هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه كرده و به آرامي هم ميزنيم و آن را با زيتون تزئين ميكنيم.
برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید