آموزش آشپزی

طرز تهیه شیرینی توت

طرز تهیه شیرینی توت

شیرینی توت یک پیشنهاد عالی برای تهیه این شیرینی به عنوان عصرانه دلچسب در یک دورهمی دوستانه خواهد بود بسیار آسان و به راحتی می توانید تهیه کنید.

شیرینی توت

مواد لازم شیرینی توت
بادام پوست گرفته چرخ کرده
۵۰۰ گرم
پودر قند
۲ لیوان
گلاب
۱ استکان
شکر
به مقدار لازم
خلال پسته
به مقدار لازم
تخم خرفه
به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی توت

بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .

بادام و خاک قند را مخلوط می کنیم گلاب را کم کم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلولهای کوچکی با اندازه یک فندق بر می داریم و با دست بشکل توت درست می کنیم

در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.

این شیرینی را نباید مدت زیادی نگاهداشت چون خشک می شود

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن