آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه نان رول شکری

طرز تهیه نان رول شکری

نان رول شکری یک میان وعده لذیذ برای مواقعی که هوس شیرینی کرده اید اما زمان کافی ندارید با خمیر هزار لایه تهیه می شود و بسیار آسان و خوشمزه می باشد.

نان رول شکری

مواد لازم برای نان رول شکری :

شکر ۴ قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق سوپخوری
کره ۸ قاشق سوپخوری (۱۲۰ گرم)
خمیر هزار لایه یک بسته ۵۰۰ گرمی

مراحل تهیه نان رول شکری :

فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را با اسپری روغن چرب کنید و قالب را کنار بگذارید.

دو قاشق سوپخوری از کل شکر، شکر قهوه ای، دارچین و رنده پوست لیمو را داخل یک کاسه کوچک بریزید و به خوبی با هم آن ها را مخلوط کنید.۲ قاشق سوپخوری شکر، شکر قهوه ای، دارچین و رنده پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. یک قاشق سوپخوری از شکر را روی سطح کار بپاشید.

خمیر هزارلایه را می توانید از لوازم قنادی ها و هایپرمارکت های بزرگ تهیه کنید. همچنین این خمیر خوشمزه و پرکاربرد را می شود در خانه تهیه کرد ولی کمی وقت گیر و پر دردسر هست. این خمیر به صورت فریز شده هست بهتر است یک شب قبل از مصرف خمیر را از فریزر به یخچال منتقل کنید که یخ آن به آرامی باز شود. خمیر را روی سطح کار قرار داده و کاغذهای آن را ازش جدا کنید.

معمولا بسته های خمیر دارای دو برش مستطیلی خمیر هستند. اولین تکه خمیر را روی سطح قرار داده و دو قاشق سوپخوری کره روی آن بمالید.یک سوم از ترکیب شکر و دارچین را روی خمیری که سطح آن را با کره چرب کردید، بپاشید و بعد خمیر را با دقت از سمتی که طول آن بیشتر هست، رول کنید.

این کار را برای تکه ی دیگر خمیر هم انجام بدهید. یعنی اول یک قاشق شکر روی سطح ریخته و بعد وسط خمیر را دو قاشق کره بمالید و یک سوم از مخلوط شکر و دارچین روی آن بپاشید. خمیرهای رول شده را با یک چاقو تیز برش بزنید. هر رول باید به ۶ برش تقسیم شود.

هر برش را به صورت جداگانه داخل خانه های قالب مافین بگذارید و بعد سینی را به مدت حدودا ۲۰ دقیقه تا زمانی که خمیر پف کند و روی آن کاملا برشته و طلایی شود داخل فر قرار بدهید.

بعد از اینکه نان ها را از فر خارج کردید و کمی خنک شدند. ۴ قاشق سوپخوری باقی مانده کره را داخل یک ظرف کوچک ذوب کنید و با برس کره ذوب شده را روی نان ها بمالید و یک سوم باقی مانده از مخلوط شکر و دارچین را روی آن ها بپاشید.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن