آموزش آشپزی

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

پیچاق قیمه اردبیلی یک غذای سنتی استان آذربایجان است. پیچاق به معنای چاقو می باشد و در این قیمه خلال های بادام به شکل پیچاق وجود دارد و با نیمرو سرو می شود.

پیچاق قیمه تبریزی

مواد لازم برای پیچاق قیمه اردبیلی
۲ نفر
۳۰۰ گرم گوشت خورشتی آبپز شده
۳ ق غ بادام خلالی
۲ عدد پیاز خلالی خرد شده
۱ ق چ دارچین
۱ ق چ زردچوبه
۱ ق چ پاپریکا
۱ ق غذاخوری آب زعفران
نمک و فلفل سیاه به میزان نیاز
۲-۳ عدد تخم مرغ یا تخم بلدرچین
۱ ق غ آبلیمو
کره یا روغن زیتون

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

کره را در تابه آب می‌کنیم و یا روغن رو گرم می کنیم. پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود.
ادویه ها را جداگانه با کمی کره به مدت ۱ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید تا عطر ادویه ها به مشام رسید از روی حرارت بردارید.گوشت را نیز جداگانه کمی با روغن سرخ کنید و سپس ادویه تفت داده را همراه با آبلیمو روی گوشت بریزید.

۳۰۰ میلی لیتر آب را روی خورش ریخته و بگذارید روی حرارت بالا بجوش آید. سپس حرارت را کم کرده و آب زعفران- پیاز سرخ شده و خلال بادام ها را هم به خورش افزدوه و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت پایین خورش پخته و جا بیفتد.

زمان سرو روی خورش مجددن کمی بادام خلالی ریخته و چند تخم مرغ نیمرو روی خورش قرار داده و با پلو سرو می کنیم.

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن