آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کیک هویج یخچالی

طرز تهیه کیک هویج یخچالی

کیک هویج یخچالی یک کیک بسیار خوشمزه و ساده است که نیازی به پختن ندارد و می توانید به راحتی با استفاده از بیسکویت ساده آن را تهیه کنید.

کیک هویج یخچالی

مواد لازم کیک هویج یخچالی :
هویج ۵۰۰ گرم واب ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲/۵ق غ
اب وپوست رنده شده ۱لیمو سنگی
کمی وانیل
مقداری گردوی خرد شده
بسکویت پتی بور بمیزان لازم

طرز تهیه کیک هویج یخچالی :
هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده بااب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بسکویت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم

پژوهشگران از تاثیر مثبت خوردن هویج بر عملکرد مغز در دوران پیری خبر دادند.به گزارش سلامت نیوز به نقل از فاکس نیوز، پژوهشگران دریافته اند بتاکاروتن موجود در هویج حافظه را در دوران پیری تقویت می کند. بررسی این پژوهشگران نشان می دهد، مصرف یک روز در میان ۵۰
میلی گرم بتاکاروتن به مدت ۱۵ سال موجب افزایش قدرت حافظه و تاخیر در زوال عقل می شود.

این بررسی حاکی است بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده می شود که با پیر شدن انسان به سلولهای مغزی آسیب می زند.
سیب زمینی شیرین و زرد آلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن