آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کیک کشمشی

طرز تهیه کیک کشمشی

کیک کشمشی شاید یکی از محبوب ترین کیک ها عصرانه و یا صبحانه باشد دلیل اون هم طعم بی نظیر کشمش میان لایه های کیک هست که واقعا دلچسبه.

کیک کشمشی


مواد لازم برای کیک کشمشی

۵ نفر
۲ لیوان آرد سفید
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۲/۳ لیوان شیر
۱/۲ لیوان روغن مایع
۱/۲ ق چ وانیل
۱ ق م بیکینگ پودر
کشمش
مراحل
۵۰ دقیقه

طرز تهیه کیک کشمشی :
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار با هم الک میکنیم.

شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. بعد روغن رو دوباره یک دقیقه مخلوط میکنیم. بعد آرد را در دو سه مرحله اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مایه کیک آماده شود. من در کپسول ریختم و رویش هم کشمش ریختم در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم.

کشمش ها را برای اینکه ته نشین نشود در آرد بغلطانید. برای تست اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندان در وسط کیک فرو ببرید اگر چیزی خلال تمیز درامد یعنی کیک پخته است.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن