آموزش آشپزی

فلافل عربی با سس تند انبه

طرز تهیه فلافل عربی با سس تند انبه مواد لازم: نخود: نيم كيلو پياز: ١ عدد سير: ١ بوته گشنيز ساتوری شده: ٢٠٠ گرم ادويه كاری: ١ قاشق غذاخوری تخم مرغ: ١ عدد داخل خمير باگت خشک و پودر شده يا پودر سوخاری ريز ٢ قاشق غذاخوری نمك و فلفل: به ميزان لازم مواد لازم […]


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن