آموزش شیرینی پزی

مافین کشمش و گردو

“مافین کشمش و گردو”
مواد لازم:
آرد: یک و سه چهارم پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
روغن مایع: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
مغز گردو و کشمش: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
شکر، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن، هم زده تا کرمی رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و دوباره با همزن، هم میزنیم. بعد از مخلوط شدن، شیر را اضافه و با همزن، هم‌ میزنیم. آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط و چند بار الک کرده و کشمش و گردو را به آن اضافه کرده و هم میزنیم، و بعد از هم زدن به مایع تخم مرغی افزوده و با همزن مخلوط میکنیم.
بعد از آماده شدن مایع، تا نیمه ی کپسول های کاپ کیک ریخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن