آموزش شیرینی پزی

پنکیک

طرز تهیه پنکیک
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
آرد: یک و نیم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده، تا شکر کاملا حل و کرم رنگ و کشدار شود. سپس وانیل و بعد از آن کره ی نرم شده را اضافه کرده، و هم میزنیم. شیر را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و الک کرده و با لیسک یا قاشق خوب مخلوط میکنیم.
کمی روغن یا کره را با برس کف ماهیتابه آغشته کرده، شعله را روشن‌کرده و از مخلوط یک قاشق داخل ماهیتابه داغ شده میریزیم. وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کرد، و کمی خودش را گرفت آن را برگردانده تا دو طرفش طلایی شود.
نکته: پنکیک ها را میتوانیم با انواع مربا، عسل، میوه های فصل، سس شکلات، نوتلا و… به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کرد.
نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن