آموزش آشپزی

پیتزای کدو حلوایی و انار

طرز تهیه پیتزای کدو حلوایی و انار🍕
اگر از زیتون بیزارید، اگر از بوی سیر متنفرید، اگر از آن دسته آدمهایی هستید که روزتان بدون کالباس و سوسیس سر نمی شود، به هیچ وجه من الوجوه این پیتزا را به شما پیشنهاد نمی کنیم!
این پیتزا طعمی متفاوت و فوق العاده جذاب دارد، و مخصوص کسانی است که به دنبال یک پیتزای سالم و سرشار از خاصیت می گردند و میخواهند طعمی جدید را امتحان کنند.
مواد لازم:
کدو حلوایی: یک و نیم پیمانه
انار: یک چهارم پیمانه
سیر: ۴ حبه
اسفناج: ۱ پیمانه
پنیر چدار یا پیتزا: به میزان دلخواه
شکر قهوه ای: ۱ ق غ
کره: یک ق غ
نمک و فلفل و آویشن: به میزان دلخواه
روغن زیتون: ۵ قاشق غ
خمیر پیتزا: یک شانه
طرز تهیه:
سیر ها را ریز خرد کنید و روی حرارت خیلی کم با روغن زیتون تفت دهید تا تغییر رنگ بدهند.
برای آماده کردن کدوها بهتر است آنها را کاراملی کنید. البته می توانید به جای کاراملی کردن از کدوی بخار پز هم استفاده کنید. برای کاراملی کردن کدو حلوایی کره را در ماهیتابه بریزید تا روی حرارت خیلی کم، آب شود. بعد کدوهای خرد شده را همراه با شکر قهوه ای در تابه بریزید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نسوزد. بگذارید حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا کدوها کاملا کاراملی شوند.
اسفناج ها رو در تابه ای دیگر تفت دهید و کنار بگذارید.
خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص پیتزا پهن کنید و رویش کمی پنیر بزیزید و تمام موادی که آماده کردید را به آن بیفزایید. و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بگذارید. بیست دقیقه بعد، وقتی خمیر کاملا پخته شد، گریل را هم روشن کنید و بعد از چند دقیقه پیتزا را از فر خارج کنید. حالا رویش دانه های انار و آویشن بپاشید.
نکته: می توانید دستور خمیر پیتزا را در پستهای قبلی آیزادلرن ببینید یا از خمیر نیم پز آماده استفاده کنید.
نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن