آموزش آشپزی

کوکو سبزی

طرز تهیه رول کوکو سبزی
مواد لازم:
سبزی کوکو: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد میانی:
گردو خرد شده: ۲_۳ قاشق غذاخوری
زرشک: ۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی پخته شده: ۱ قاشق غذاخوری
هویج پخته شده مکعبی: ۱ قاشق غذاخوری
ذرت پخته شده: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
سبزى كوكو را با تخم مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید. سپس در يك تابه ی مستطيلی روغن بریزید و بعد از کمی داغ شدن روغن، مواد را بریزید و بگذارید کاملا بپزد. شعله نباید زیاد باشد که کوکو خشک شود و حالت تهدیگی بگیرد. چون موقع رول کردن می شکند و نباید مواد را در حدی بریزید که کوکو ضخیم شود. پس مواد را نسبت به اندازه تابه بریزید و یک سانت قطر کافیست.
وقتی کاملا کوکو پخته شد آن را روی یک دستمال تمیز برگردانید و آهسته رول کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه رولت کمی خنک شد، رول را باز کنید و مواد را داخلش بریزید و مجدد آنرا رول کنید. اگر می توانید دور کوکو فویل بپیچید تا محکم شود. سپس رول را داخل یخچال قرار دهید و چند ساعتی بگذارید استراحت کند.
*نکته: می توانید برای داخل رول از انواع سبزیجات استفاده کنید و یا فقط ژامپون و پنیر گودا بریزید. حتی می توانید از مرغ ریش شده استفاده کنید، پس مواد میانی رول کوکو سبزی نسبت به سلیقه تان قابل تغییر است.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن