آموزش شیرینی پزی

کوکی تَرَک

“کوکی ترک”
مواد لازم:
آرد: یک و یک سوم پیمانه
شکر دانه ریز: ۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذا خوری
کره نرم شده در دمای محیط: ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
پودرقند: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا کره و‌شکر را با همزن زده، کمی که مخلوط شدند در حین هم زدن دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. تمام مواد خشک (پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ پودر) را ‌الک کرده و ‌به موادمان اضافه، و کاملاً با هم مخلوط میکنیم (در این مرحله مواد ما کاملاً چسبنده و سفت است ) سپس روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سرد شود و کار کردن راحت تر شود.
بعد از استراحت فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و ظرف پودر قند را کنار دستمان قرار میدهیم و با اسکوپ یا به کمک قاشق مقداری از موادمان را به اندازه یک گردو در دستانمان قرار میدهیم و آنرا گرد کرده و در پودر قند میغلطانیم، سپس در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده ایم میگذاریم، و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه برای پخت زمان میدهیم. مواد زیاد نباید در فر بماند زیرا بافت داخلش باید نرم باشد و نباید خشک بشوند.
نکته: میتوانیم به جای پودر کاکائو از آرد و رنگ خوراکی قرمز استفاده کرد، تا بتوانیم کوکی مخملی داشته باشیم.
نوش جان


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن