آموزش شیرینی پزی

کوکی کدوحلوایی

طرز‌ تهیه کوکی کدوحلوایی:
مواد لازم:
روغن مایع: یک سوم پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
آرد: ۱ پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱عدد
پوره کدو حلوایی پخته: یک سوم پیمانه
دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب با هم مخلوط می کنیم و حدود هشت دقیقه می زنیم تا کرم رنگ و حجیم شود و بعد روغن را اضافه می کنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و پوره کدو و دارچین و شکلات چیپسی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.
کف سینی، کاغذ روغنی می اندازیم،
یک اسکوپ کوچیک از مواد بر می داریم و با فاصله در سینی می چینیم چون پف می کنند و بزرگ می شوند.
فر را از قبل گرم کنید و بگذارید کوکی ها به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد.
بعد از پخت، بگذارید خنک شوند و بعد از کاغذ روغنی جدایشان کنید.
نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن