آموزش آشپزی

گوجه پلو یا دمی گوجه

طرز تهیه گوجه پلو یا دمی گوجه
گوجه پلو، یه غذای راحت و ارزون و خوشمزه و گیاهیه ❤
مواد لازم:
(برای ۴ نفر)
برنج: ۲ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴ عدد (اگر از گوجه خشک استفاده می کنید پنجاه گرم گوجه خشک کافی ست)
پیاز: یک عدد
نمک و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
برنج را از دو ساعت قبل بگذارید با آب و نمک خیس بخورد. پیاز را خُرد و در روغن سرخ کنید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه ها را خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و بگذارید آب بیندازد. اگر از گوجه خشک استفاده می کنید می توانید آن را همراه با دو قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید تا غذایتان رنگ بگیرد.
پلو گوجه را باید به روش کته درست کرد. برنج را روی حرارت بگذارید (آب یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد)، هر زمان که آب برنج رو به اِتمام بود، مایه ی گوجه و پیاز را اضافه می کنید و صبر می کنید تا دَم بکشد.
پلوگوجه غذای کاملی است. آن را با ماست و تُرشی نوش مِیل کنید.
در کنار پلوگوجه غذا می توانید به دلخواه، فیله مُرغ سرخ شده، گوشت کبابی یا نیمرو سِرو کنید.
نوش جان ❤
برای تهیه ی گوجه فرنگی و پیاز خشک به آیزادفود مراجعه کنید.


برای مشاهده سایر آموزش آشپزی به صفحه اصلی مراجعه نمایید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن